Skip to main content

Bert Arons

Bewust-maker met werkplezier

Als oprichter van Couleur-Locale (2005) heb ik mijn sporen verdiend in een diversiteit aan takken van sport in de commerciële en overheidssector. Na 35 jaar werken aan gedrag van individuen en groepen durf ik mezelf gedragsdeskundig te noemen. Zonder gedrag kan niemand werken. En 90-95% van ons gedrag is onbewust. Bij Couleur-Locale fungeer ik dagelijks als bewust-maker. Een prachtige ontdekkingsreis die een zee aan mogelijkheden geeft om steeds weer nieuwe keuzes te maken.

Hoera! Ontwikkeling

Ik geniet van de twinkeling in ogen als ik zie wat ontwikkeling met mensen doet. Zo ook als ik bereikt heb dat volledig uitgeputte teams weer vol in hun kracht staan. Ik hou er van om het camerastandpunt te verplaatsen, als ik mensen kan laten ervaren in wat er allemaal wél is.

Mijn werk draagt ook bij aan mijn eigen behoeften: kunnen genieten van mijn werk en het ontplooien van mijn creatieve mogelijkheden.

Auteur & Keynote speaker

Op 12 december 2016 publiceerde ik de herziene druk van mijn eerste boek. Een mooie professionaliseringsslag en een blijk van openlijke waardering als je klanten daarin openlijk je ambassadeurs willen zijn. Inmiddels word ik ook gevraagd als keynote speaker over de relatie tussen (team)burn-out, bevlogenheid en de cruciale rol van energie daarbij.

Kenmerkend voor mij zijn mijn tomeloze energie, mijn enthousiasme en mijn veerkracht. Ik ben een strateeg en visionair, creatief, didactisch sterk en procesbeschouwend.