Skip to main content

Expert in duurzame inzetbaarheid worden?

Bedrijfslicentie

Als wij de cijfers mogen geloven zal het aantal burn-outs naar verwachting toenemen. Vooral de cijfers onder jongere medewerkers zijn zorgwekkend. Als organisatie of bedrijf wil je gezonde medewerkers, een energiegevend werkklimaat en werkresultaten waar je trots op bent. Zoals elders op deze site beschreven, is energie daarbij een succesfactor. 

Zelf effectief de energie op orde brengen?

Wil je als organisatie zelfstandig, meetbaar en effectief sturen op de energie? Dat kan! Informeer eens naar onze bedrijfslicentie. Wij doen een 'super high-end' aanbod dat veel meer geld bespaard dan dat het kost!

Een gedegen driedaagse basisopleiding, intervisie, coaching & begeleiding on the job, intervisie op locatie, extra training, gebruik van alle door de jaren heen ontwikkelde tools & materialen, video-instructies, helpdesk, speciale software om de Spectrum Energiemeting® te verwerken, gebruik van het Prismamodel®, whitepapers en de keuze voor een online of 'fysieke' meting. Kortom, wij stellen alles in het werk om onze licentiehouders te ontwikkelen tot experts op het gebied van een duurzame toename van energie.

Deze licentie is bruikbaar voor bijvoorbeeld procesbegeleiding in teams, individuele coaching, conflictgesprekken, loopbaangesprekken, voortgangs- en functioneringsgesprekken, werving & selectie, exitgesprekken, verzuimgesprekken, deskundigheidsbevordering en talentontwikkeling.

HR-medewerker of vitaliteitscoach?

Behalve een meetbare toename van de aanwezige (mentale) energie zijn ook vermindering van (beleefde) werkdruk, betere samenwerking en communicatie, ontwikkeling van talent, afname van stress op de werkvloer, voorkomen en aanpakken van ziekteverzuim zoals een burn-out en een toename van werkplezier merkbare resultaten.

Dus ben jij in je organisatie HR-manager of medewerker, vitaliteitscoach, blijffitconsulent, gezondheidsarchitect of chief happines-officer? Een gesprek met ons geeft al energie en proeven aan onze aanpak in onze workshop 'Hoera! Energie' is gratis!