Skip to main content

Meetbare toename van energie in teams

Energy Fits!

Als het om een noodzakelijke impuls op gedrag of werkhouding gaat, willen beslissers in organisaties snel resultaat. Een heidag en iedereen weet wat ‘m te doen staat. Een training met een terugkomdag en het lek is boven. Maar impliciet is de wens veel meer dan een impuls. Die kortstondige prikkel zou volautomatisch moeten resulteren in een duurzame verandering. Onze mening is kort en duidelijk: vergeet het! Een tijdelijke opleving is haalbare kaart, maar heeft in veel gevallen een averechtse werking op de iets langere termijn. En de Coronacrisis vergezeld van alle maatregelen zoals thuiswerken, schreeuwt eens te meer om een duurzaam ingrijpen.

Teams met energie presteren beter

Wil je écht snel resultaat? Dan is het lef nodig om de stelling te onderschrijven ‘vertragen is versnellen’. In ons all-in jaarprogramma doen wij binnen 12 maanden wat er nodig is om een bevlogen team te realiseren, van teamcoaching tot individuele coaching, van talentontwikkeling tot leiderschapsontwikkeling. Het borgen van de bereikte resultaten inbegrepen. Energietoename is een zekerheid. En dat is belangrijk, want teams met energie presteren aantoonbaar beter.

Reflectie, bewustwording en zelfregie

Wij sluiten voor het merendeel van de tijd aan bij de reguliere werkzaamheden en werktijden. On the job leveren wij een meetbare toename van de teamenergie, onze unieke expertise en hét kenmerk van een bevlogen team. Het camerastandpunt verandert, teams en hun teamleden komen (als vanzelf) in beweging, eigen verantwoordelijkheid nemen is troef. De bedrijfsresultaten varen er wel bij als de vitaliteit groeit. Wij combineren kortetermijnresultaten en langetermijnresultaten, ofwel flow en collectieve energie. Zelfreflectie, reflectie, bewustwording en zelfregie worden onderweg net zo normaal als tandenpoetsen.

Meer weten over dit programma? Neem vrijblijvend contact met ons op.