twitter
facebook

Plezier hebben én presteren, lekker in je vel zitten. Wie wil dat nou niet? Couleur-Locale ziet energie als het gereedschap naar het optimale succes. Met energie bedoelen wij de mentale kracht van mensen om tot prestaties te komen. Zowel in het werk als in particuliere situaties.

Het wollige containerbegrip 'energie' hebben wij handen en voeten gegeven en meetbaar gemaakt. Kort door de bocht: met 37 trefwoorden en een meetlat die loopt van +3 tot -3 kunnen wij energie meten. Energie van individuen, teams en organisaties. Energie op onderwerpen die jij ons aanreikt, die jij wilt onderzoeken. Door middel van interactie en trefwoorden leg jij de spiegel van jouw actuele energie voor je neer. Niet alleen een 0-meting. Bovenal een proces van bewustwording. Bekijk de video eens!

De trefwoorden zijn te herleiden naar 8 energiebronnen die menselijk gedrag en inhoudelijk resultaat beïnvloeden. Acht oorsprongen van energiewinst en energieverlies. Daar waar het werk betreft, verbindt het energieconcept dat wij gebruiken de zogenaamde 'harde en zachte kant'.

De meetresultaten presenteren wij grafisch. Het beeld draagt bij aan verdere bewustwording en is het uitgangspunt naar het vervolg: het ten volle benutten van de aanwezige energiewinst en het ombuigen van het gemeten energieverlies. Al onze diensten zijn gebaseerd op de resultaten van de Spectrum Energiemeting®. Bij onze aanpak maken wij gebruik van het Prismamodel®. Een ontwikkelmodel waarmee wordt aangeleerd te sturen op de eigen energiehuishouding.

Ons resultaat: meetbare toename van de hoeveelheid energie!