twitter
facebook

Je bent verantwoordelijk voor je eigen vitaliteit dus is het belangrijk om ook het opladen van je menselijke batterij te plannen. Zo gezegd, zo gedaan. Een dagje sauna kan mij doorgaans een echte boost geven. Doorgaans wel….

Op maandag 29 januari 2018 staat onze proeverij weer op het programma. Wij bieden een gratis workshop op een mooie locatie voor ieder die wil onderzoeken of onze aanpak geschikt is voor z'n team, organisatie of voor individuele medewerkers die de regie moeten gaan nemen over hun eigen energie. Wil jij wellicht zelf met onze aanpak gaan werken? Kom eerst eens proeven wat je er van vindt! Download hier de nodige informatie.

Sorry. Heftige kop. Maar ja, je kan maar wakker zijn. De individuele burn-out is inmiddels een alledaags besproken onderwerp. Typ burn-out maar eens in op Google en je kan dagenlang blijven lezen. Nog vrijwel onbesproken is de toenemende bedreiging van de teamburn-out. Een bedreiging die stapje voor stapje bijna onmerkbaar binnensluipt. Maar kan je dit ook voor zijn?

 RE-FLECT, RE-BALANCE, RE-LIFE, dé kernwoorden van het programma The Energy Reset voor die ambitieuze professional en ondernemer die vanuit authenticiteit en bevlogenheid het beste uit zichzelf wil halen.